HTML

2013.10.25. 16:16 Barta Emese

Nagyon Spíler!

spiler.jpg

Ismét egy kézműves sörökről szóló bejegyzés, a legutóbbi péntek esténk kapcsán. Helyszín ezúttal a Spíler Bistro Pub, a Gozsdu Udvarban.

 

A helyet kifejezetten lányoknak ajánlom, ugyanis ennyi helyes pincérfiút még nem láttam egyszerre. Mindenki kedves, mosolygós és visszafogottan flörtöl veled, miközben rendelsz, hogy egy estére tényleg királynőnek érezhesd magad :)

Ami az ételeket és italokat illeti, szintén nem csalódtunk. Kézműves sörökből nagy a választék, az általam kipróbált meggyes sör pedig kellemes, lányos italnak bizonyult. Biztos, ami biztos, vetettünk egy pillantást a koktél-kínálatra is, végül a barátnőmmel mindketten mojito-t választottunk. Bár nem a legolcsóbb koktél, azokban megérte az árát, mert nem spóroltak vele, rég ittam ilyen finomat!

                        A barátnőm marhaburgert rendelt és először csalódottan méregette a mekis csibeszendvics méretű ételét, azonban elég hamar rá kellett ébrednie, hogy amellett, hogy ez ezerszer finomabb, sokkal laktatóbb is, ugyanis valódi hús van benne, ráadásul egy tekintélyes szelet. Így a méret ellenére az utolsó falatokat már alig bírta megenni, annyira teleette magát :) A képen látható kenyérlángos mártogatós pedig az én vacsorám volt. A helyes pöttyös bögrécskékben 3 féle szósz (körözöttes, uborkás és valamilyen fűszeres sajtos-paprikás) található, amik mind nagyon finomak. De ha csak az egyik ízlene, az se gond, annyit adtak belőle, hogy jutott volna az összes szeletre egyetlen ízből is.

A hely egyébként nagyon hangulatos, tele van mécsesekkel még a mosdóba vezető lépcső is. Péntek este természetesen alig volt üres hely, de a pincérek mindent megtettek, hogy aki le szeretne ülni, annak jusson is szék. Egyedül azt bántam, hogy sikerült közvetlenül a dj pult mellé letelepednünk, ami úgy este 10 körülig nem is jelentett problémát, hiszen addig halk háttérzene ment, de utána megérkezett egy fiatal srác és annak ellenére, hogy nagyon jó zenéket játszott, mellette ülni egyet jelentett a beszélgetés teljes ellehetetlenülésével.

Szóval a lényeg, hogy mindenképp nézzetek be a Spílerbe, mert szuperjófejek a pincérek, király a zene, finomak az ételek és remek a hangulat! A jótanács csak annyi, hogy foglaljatok előre asztalt és lehetőleg a külső (de szintén fedett és fűtött) részre, ha beszélgetni is akartok :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezmuvesizvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr435599114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása