HTML

2013.10.17. 22:23 Barta Emese

Csokimennyország 1.0

A budapesti csoki-Kánaán rovatunk első cikkét olvashatjátok, mely rovatot további két cikkel toldjuk meg a következő hetekben. A rovatban különféle kézi készítésű csokikat készítő és forgalmazó cégeket mutatunk be, melyek megérdemelten kaphatnak egy kis extra sajtóanyagot tevékenységük elismeréseként. A rovat időzítése ennél nem is lehetne aktuálisabb, hiszen lassan itt a karácsony és a csokoládéval képtelenség mellélőni.

Hát rajtra fel, első bejegyzésünk a chocoMe-ről szól!

chocome_keesztabla.jpg

A chocoMe Mészáros Gábor egyszemélyes vállalkozásaként robbant a köztudatba három évvel ezelőtt és a cég azóta is jelentős szereplője a hazai prémium csokoládé piacnak. A vállalkozás többnyire külföldi, magas minőségű alapanyagokból dolgozva, kézműves manufaktúraként készít egyedi, személyre szabott csokoládékat. A három csokoládé alapra (65%-os étcsokoládéra, 40%-os tejcsokoládéra vagy fehér csokoládéra) 80 féle feltétből válogatva alakíthatjuk ki a saját ízlésünknek megfelelő kombinációt. A variánsok száma eléri a 60 milliót, így bizton állíthatjuk, hogy itt mindenki megtalálhatja a kedvenc csokoládéját. Az egyedi csokoládé összeállításához nincs is szükségünk másra, mint egy internetelérésre alkalmas eszközre és rengeteg édességre, mert a honlap láttán száj nem marad szárazon! A honlapon (http://www.chocome.hu) könnyen eljutunk a csokoládé tervezése menüpontra és pár perc alatt a virtuális kosarunkba kerülhet a megálmodott kreáció. Akiben azonban nincs annyi önbizalom, hogy kísérletezzen a különféle csokikkal, választhatja az ajánlott kreációkat is, amelyek már bizonyítottak a közönség és a szakértők előtt. Itt megjegyezzük azt is, hogy a chocoMe termékek Gere Attila Pincészetének boraival és a Rézangyal pálinkákkal is nyerő párost alkotnak, hiszen partneri kapcsolat révén kifejezetten ezekhez az italokhoz is készültek csokoládék, amelyek szintén az ajánlott termékek között szerepelnek. Aki végképp elveszett a lehetőségek tengerében, azoknak sem kell feladni, a honlapon ajándékutalvány vásárlására is van lehetőség.

chocome.jpg

Ez mind szép és jó, de, hogy mindezzel hol lehet a valóságban is találkozni? A chocoMe apró, XIII. kerületi manufaktúraként indult, de ma már új, nagyobb manufaktúrával, illetve számos értékesítőhellyel rendelkezik Magyarországon. Ezek listáját a http://www.chocome.hu/chocome-ertekesitohelyek címen találhatjátok meg. A vállalat hamar meglépte országunk határait is, már alig fél évvel a nyitás után terjeszkedni kezdett, amit valljunk be, nem sokan tudnának utána csinálni. Ma 14 országban találkozhatunk a chocoMe rendkívüli csokoládéival. Emellett számos elismeréssel gazdagodott az elmúlt években: Magyar Brands 2012 díjat, Év Webshopja bronzérmet kapott elismerésül.

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, ne habozzatok, keressétek fel valamelyik értékesítési pontot, vagy látogassatok el a cég honlapjára! J

http://www.chocome.hu/

https://www.facebook.com/chocome.hu/info

 

Rovatunk következő epizódjában a budai oldal egyik különleges csokizóját mutatjuk be, ha vannak ötleteitek arról, hogy milyen helyekről írjunk még, feltétlenül írjátok meg Facebookon! J (https://www.facebook.com/kezmuvesizvilag)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezmuvesizvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr35566048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása