HTML

2013.10.18. 21:44 Barta Emese

Élesztős

eleszto2.jpg

Újabb állomás a kézműves kocsmák között: Csütörtök este az Élesztőben voltunk egy baráti társasággal.

Aki esetleg nem ismerné a helyet, egy kézműves sörözőről van szó a Tűzoltó utcában, nem messze a 4-6 villamosmegállótól. Kerthelyisége és belső része egyaránt hangulatos, külön tetszett a fa asztalokra rakott átlátszó terítő, ami védi az asztalt, de meghagyja a fa hatását.

Mivel a söröző önkiszolgáló, népszerűbb estéken hosszú sor kanyarog a pult előtt. A sörcsapok felett fekete táblára vannak kiírva a különféle ízesítésű kézműves sörök nevei, mindegyik előtt egy-egy számmal. Utóbbira azért van szükség, mert a pulton egy 18 oldalú dobókocka segíti a választásban azokat, akik nem tudnak dönteni, melyik sört igyák. 

Mi végül a keserű meggyes mellett döntöttünk (ami kifejezetten jó választás, főleg a sört kevésbé kedvelő lányoknak), de a társaságban volt, aki mézeset, illetve bodzásat ivott. Utóbbi kevésbé bizonyult népszerűnek, leginkább azért, mert a bodzát nem, vagy alig lehetett rajta érezni, a mézes azonban sikeres volt a fiúk körében. Biztos, ami biztos, azért teszteltük a tömény kínálatot is. A tequila mellé nem adtak citromot, ami rossz pont, mert így nagyjából ihatatlan, de a pálinka tuti befutó :)

Összességében jó kis este volt, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy látogassa meg a helyet. A Facebook-on is megtalálhatjátok őket.

eleszto.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezmuvesizvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr325585154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása