HTML

2013.12.01. 17:23 Puchard Márton

Halkakas - a halbisztró

580202_199579923493463_269752981_n.jpgEgy hideg őszi délután kerestünk némi harapnivalót és a hideg eső ellen véletlenül tértünk be ebbe a meghitt, otthonos kis étterembe. A helyre ránézve nem is gondolná az tudatlan bámészkodó, mennyire jó kis helyet is talált magának. Hisz, ha csak épp egy pillantást vetünk rá, a helység szinte puritán berendezése nem árulkodik a csodás hangulatról ami bent van. Először is nagyon kedves Zsuzsi és Robi a két pultosunk. Mindenkit kedvesen köszöntenek aki betér, és mindig ajánlanak is valamit a tudatlan vásárlóknak, hisz renget féle-fajta, de csak és kizárólag halból készült étel van. Ez a kis bisztró rendkívül népszerű, szinte mindig tele van, nem véletlenül, hisz kitűnő a konyhájuk. Azonban nem csak a halételeik kiválóak, hanem jófajta kis borászatok borait és kézműves söröket is találhatnak itt a szomjas betérők! 

A hely, a tulajdonosok, az ételek mind kicsit egy mediterrán étterem hangulatát idézte fel bennünk: Kellemes sétálgatás közben megérzi az ember a sült hal illatát és a jó hangulatú beszélgetés moraját és rögtön kedve támad beülni. Az egyetlen probléma a hellyel, hogy nagyon pici és ez különösen érezhető télen, amikor sokszor sor áll, hogy bejuthassanak, vagy elvihessék a halukat a vendégek. Ez persze nyáron jobb, amikor a szabadban lehet ülni. De pároknak is érdemes ide betérnie nem csak az éhezőknek, hisz szerdánként kellemes jazz zene erősíti az amúgy is jó hangulatot, sőt az elfoglalt üzletasszonyok akár itt is megfőzethetik a karácsonyi halvacsorát, ha erre lenne igényük!_MG_3189_resize.400x368.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezmuvesizvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr135670199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása