HTML

Kézműves ízvilág

Friss topikok

Címkék

2013.10.26. 08:53 Barta Emese

Csokimennyország 1.1

keseredes_csokolade_lakat_kulcs.jpgRovatunk második cikkében egy olyan különleges csokoládé boltba kalauzolunk el benneteket, ahol mindenféle extravagáns különlegességet megtalálhattok. A hely neve Keserédes.

A Keserédes csokimanufaktúra 2007-ben nyitotta meg kapuit Wagner Bea és férje vezetésével. A csokibolt és műhely az évek alatt fokozatosan növekedett, jelenleg 1137 Budapest, Hollán Ernő u. 31. szám alatt születnek a csokicsodák, de Budapest több pontján, valamint Pécset és Szegeden is hozzájuthatunk a cég finomságaihoz. Mi a budapestiek közül a Pozsonyi úton lévő üzletet ajánljuk, de a további értékesítő helyek jegyzékét az alábbi címen találjátok: http://www.keseredes.hu/keseredes_csokolade_manufaktura_orszagszerte. A Pozsonyi úti bolt azért is különleges, mert 2012. végén a patinás Stühmer csokoládé márkaboltjává vált.

A kézzel készített csokoládék egyik különlegességét az adja, hogy minőségi belga, francia és magyar alapanyagok felhasználásával készülnek, de semmilyen adalékanyag vagy tartósítószer nem kerülhet az édességekbe. A másik kuriózumot a csokoládék ízvilága és formái nyújtják. Az általunk is kipróbált bonbonok és trüffelek között voltak belga sör, Earl Grey tea, sós karamella és különféle pálinka és virág ízű csemegék is, csak, hogy néhányat említsünk kedvcsinálónak. Emellett persze klasszikusabb ízesítésű csokoládékat, sőt cukormentes csokoládékat is kínál a cég. Ami a formát illeti, különösen megtetszettek nekünk a Keserédes által készített csoki eszközök. Az étcsokoládéból készült szerszámok nagyszerű ajándékok lehetnek férfi ismerőseinknek és szeretteinknek. Számukra a kiváló kakaótól rozsdás kulcsok, lakatok, csípőfogók és csavarok tárházából válogathatunk. Természetesen a másik nemről sem feledkeztek el, a változatosság kedvéért olykor csokivirággal is felköszönthetjük hölgy ismerőseinket.

Ha az írásunk felkeltette figyelmeteket, további információkért látogassatok el a cég holnapjára, ahol online is lehet csokoládét rendelni és nézzétek meg a Keserédes Facebook oldalát is!

keseredes.jpg

http://www.keseredes.hu/

https://www.facebook.com/keseredes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezmuvesizvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr665599906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása